BoxAir Inverter Split

Warmtepomp

Extreem stille en economische lucht-naar-water warmtepomp in split-ontwerp. De meest waardevolle onderdelen zijn opgeslagen in de eenheid binnen het object. Zelfs lager geluidsniveau van de pomp buiten.

Unieke binnenunit
Normaliter geplaatst in de technische ruimte van het gebouw en daardoor beschermd tegen het weer. Bevat de meest waardevolle onderdelen van de pomp, inclusief een frequentiegestuurde compressor, een elektronisch geregelde expansieklep, besturingselektronica, circulatiepomp en meer.

Buitenunit
Het is dimensioneel efficiënter dan de BoxAir Inverter all-in-one pompen. Bevat een verdamper en ultrastille ventilatoren met breed variabele snelheidsregeling. Dankzij de compressor die in de binnenunit is geplaatst, is de buitenunit zelfs stiller dan het BoxAir Inverter all-in-one model. De duurzame volledig aluminium constructie van profielen en panelen is lang houdbaar en bestand tegen verwering en corrosie.

Nog kleinere afmetingen
De BoxAir 22IS en BoxAir 26IS modellen bieden een compactere buitenunit vanwege de aanwezigheid van slechts één ventilator en een kleinere verdamper.

 • De meest waardevolle onderdelen van de warmtepomp zijn opgeslagen in een eenheid binnen het gebouw.
 • De verbindingsleidingen van de binnen- en buitenunits vormen het lage druk (koude) deel van het koelcircuit, zodat warmteverlies door de leidingen volledig wordt geëlimineerd.
 • Afstand tussen binnen- en buitenunits tot 15 meter.
 • Lage verwarmingswatervolume-eisen in het systeem.
 • Ondersteuning voor aansluiting op de stroomcascade zonder dat een extern MaR (meet- en regelsysteem) nodig is.
 • 24/7 monitoring en diagnostiek op afstand.
 • Absolute betrouwbaarheid dankzij onze 20+ jaar commerciële en industriële ervaring.
 • Uitgebreide intelligente optionele apparatuur: internetverbinding (monitoring en logging), modbus/BMS, geïntegreerde MID elektriciteit/warmtemeter, communicatie met PV-omvormer en batterijen, smart grid, etc.
 • Actieve koelmodus (optionele apparatuur).
 • Beschikbaar in 3-fasen / 1-fase variant.
 • Ingebouwde circulatiepomp aan de verwarmingszijde.
 • Geluidsminimalisatie dankzij ultrastille ventilatoren met soepele snelheidsregeling.
 • Maximale temperatuur van het verwarmingswater 60 °C.
 • Buitentemperatuurbereik van -20 °C tot +40 °C.
 • Geïntegreerde elektrische boiler (automatische aansluiting van elektrische voeding indien nodig zonder het thermisch comfort van het gebouw te beïnvloeden).

Technische details

Vertaalde Tabel
Model Prestatie bij A7W35 (kW) Thermisch verlies van het object Qz (kW) Seizoensgebonden energie-efficiëntie van verwarming bij een lage temperatuur van 35 °C (SCOP) Klasse Seizoensgebonden energie-efficiëntie van verwarming bij een gemiddelde temperatuur van 55 °C (SCOP) Klasse Akoestisch drukniveau Lp (5 m buiten de unit) (dB(A)) Bestelnummer (volgens verwarmingscircuitregeling) REGULERING STANDARD (μPC) Bestelnummer (volgens verwarmingscircuitregeling) REGULERING PLUS (pCO5)
BoxAir 22IS 2–7 tot 5,5 4,38 A++ 3,33 A++ 34 1BA22IS-01 1BA22IS-11
BoxAir 26IS 3–9 tot 8,5 4,29 A++ 3,24 A++ 34 1BA26IS-01 1BA26IS-11
BoxAir 37IS 5–17 tot 13 4,49 A+++ 3,51 A++ 41 1BA37IS-01 1BA37IS-11
BoxAir 45IS 7–22 tot 16 4,46 A+++ 3,48 A++ 41 1BA45IS-01 1BA45IS-11
Scroll voor meer informatie

Regulation STANDARD (μPC): Ontworpen voor verwarmingssystemen met één circuit. Geen extra verwarmingscircuit, 1-zone ruimtetemperatuur, 1 verwarmingscircuit.

Regulation PLUS (pCO5): Ontworpen voor verwarmingssystemen met meerdere circuits. 2 onafhankelijke extra verwarmingscircuits inclusief mengen. 2-zone ruimtetemperatuur, tot 6 verwarmingscircuits.

Hoe het werkt

Lucht-water warmtepompen zijn gebaseerd op het principe van het onttrekken van warmte uit de omgevingslucht, waarvan de temperatuur vele graden Celsius onder nul kan zijn. De warmte die uit de omgeving wordt onttrokken, wordt door de warmtepomp overgebracht naar het verwarmingswater dat het gebouw verwarmt, of wordt gebruikt voor het bereiden van warm water. Het systeem behaalt een seizoensgebonden efficiëntie tot 4,5 keer hoger dan die van een conventionele elektrische boiler en levert daardoor aanzienlijke energiebesparingen op.

Vrijblijvend advies?

Onze experts staan voor u klaar

Wilt u een offerte ontvangen? Heeft u vragen over een Master Therm warmtepomp die u al heeft? Of wenst u persoonlijk advies?

Bel ons gerust op 06 17 50 71 60 of mail naar info@generatetechnology.com, we staan je graag te woord.